Пошуковий запит: (<.>A=Магденко С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. |
Ощепков О. П. Методологічні питання дослідження продовольчої безпеки в межах національної безпеки країни [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 4. - С. 35-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2014_4_6
|
2. |
Магденко С. О. Відносини власності як основна складова формування сучасного ринкового господарства України [Електронний ресурс] / С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2015. - Т. 7, Вип. 4. - С. 3–8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2015_7_4_2
|
3. |
Магденко С. О. Внутрішній контроль ефективності праці на підприємствах харчової промисловості [Електронний ресурс] / С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 1. - С. 27–32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_1_5
|
4. |
Магденко С. О. Моделювання комплексної оцінки розвитку підприємств м’ясопереробної галузі [Електронний ресурс] / С. О. Магденко // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Економіка. - 2018. - Вип. 1. - С. 230-235. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuuec_2018_1_39
|
5. |
Ощепков О. П. Формування передумов експортної стратегії розвитку підприємств агропродовольчого комплексу України [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 3. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_3_4
|
6. |
Ощепков О. П. Організація і методика проведення аналізу стану та руху основних засобів на м'ясопереробних підприємствах [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, М. М. Чебан, С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 4. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_4_8
|
7. |
Ощепков О. П. Оцінка управління дебіторською заборгованістю на м’ясопереробних підприємствах України [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, С. О. Магденко, Л. М. Головаченко, К. П. Філіппова // Економіка харчової промисловості. - 2019. - Т. 11, Вип. 4. - С. 27-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2019_11_4_5
|
8. |
Ощепков О. П. Аналіз власного капіталу м’ясопереробних підприємств України як основного джерела їхнього фінансування та розвитку [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2021. - Т. 13, Вип. 1. - С. 43-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2021_13_1_6
|