Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Магденко С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Ощепков О. П. 
Методологічні питання дослідження продовольчої безпеки в межах національної безпеки країни [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 4. - С. 35-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2014_4_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 401.496 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Магденко С. О. 
Відносини власності як основна складова формування сучасного ринкового господарства України [Електронний ресурс] / С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2015. - Т. 7, Вип. 4. - С. 3–8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2015_7_4_2
Попередній перегляд:   Завантажити - 284.844 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Магденко С. О. 
Внутрішній контроль ефективності праці на підприємствах харчової промисловості [Електронний ресурс] / С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 1. - С. 27–32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_1_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 223.578 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Магденко С. О. 
Моделювання комплексної оцінки розвитку підприємств м’ясопереробної галузі [Електронний ресурс] / С. О. Магденко // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Економіка. - 2018. - Вип. 1. - С. 230-235. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuuec_2018_1_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 621.23 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Ощепков О. П. 
Формування передумов експортної стратегії розвитку підприємств агропродовольчого комплексу України [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 3. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_3_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 168.332 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Ощепков О. П. 
Організація і методика проведення аналізу стану та руху основних засобів на м'ясопереробних підприємствах [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, М. М. Чебан, С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 4. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_4_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 226.262 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Ощепков О. П. 
Оцінка управління дебіторською заборгованістю на м’ясопереробних підприємствах України [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, С. О. Магденко, Л. М. Головаченко, К. П. Філіппова // Економіка харчової промисловості. - 2019. - Т. 11, Вип. 4. - С. 27-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2019_11_4_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 399.59 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Ощепков О. П. 
Аналіз власного капіталу м’ясопереробних підприємств України як основного джерела їхнього фінансування та розвитку [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2021. - Т. 13, Вип. 1. - С. 43-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2021_13_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 732.004 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського